Tarieven overzicht

U reserveert het schip voor een minimum van 3 uur. In overleg met onze partymanager stelt u een speciaal programma op maat samen. Of dat nu een bruiloft, personeelsfeest, vergadering, seminar of verjaardag betreft.

Onze schepen lenen zich voor een breed scala aan feesten en evenementen. Het voorstel dat wij doen, staat garant voor een zorgeloze beleving.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze basistarieven. Meer gedetailleerde informatie vindt u in onze brochures. Deze zijn te downloaden via onze website. Wij kunnen veel meer dan we in een prijslijst of brochure kunnen vastleggen. Vanzelfsprekend kunt u ook een offerteaanvraag indienen via het daarvoor bestemde formulier of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Prijzen

Smaragd1

3 gebruiksuren

€ 1400,00 (incl. BTW)

Smaragd2

3 gebruiksuren

€ 1275,00 (incl. BTW)

Voorbeelden van prijzen per persoon (incl. BTW)

Ontbijtbuffetten

Vanaf € 16,50 per persoon

Lunchbuffetten

Vanaf € 12,95 per persoon

Dinerbuffetten

Vanaf € 21,50 per persoon

Luxe dinerbuffetten

Vanaf € 31,50 per persoon

Uitgeserveerde diners

Vanaf € 35,00 per persoon

Receptie arrangementen

Vanaf € 30,00 per persoon

Bruiloft arrangementen

Vanaf € 21,50 per persoon

Smaragd 1 Catering

Vaarroute

Bezienswaardig­heden met de Smaragd.

Het Noordereiland in Rotterdam is onze thuishaven. Rotterdam is continu in ontwikkeling. Je vindt er opmerkelijke architectuur en imposante havens, waar reusachtige hoge kantoor- en woontorens, containerterminals, scheepswerven en kranen de skyline sieren. Naast een betoverende vaartocht door het havengebied van Rotterdam bieden onze schepen ook de mogelijkheid om andere bestemmingen te verkennen.

Alternatieve vaarroutes

Als uw plaats er niet bij staat, betekent dat niet dat we er niet kunnen komen. Graag informeren wij u over de talloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Recencies

Goede middag,

Onze complimenten over de bediening op de smaragd tijdens de vaart van de koopvaardij reünie geweldig.

Dat wil ik U even laten weten.
waarderings cijfer 10

Met vriendelijke groet,
J en P Boks

Hallo Sylvia,

Nogmaals ontzettend bedankt voor de zeer geslaagde dag. Het was een prachtige dag en mede dankzij jullie hebben wij ons droombruiloft gehad.

Fijn dat jullie ook zo enthousiast zijn en voorstellen om onze foto’s te gebruiken voor jullie website. Heel goed idee, wij raden het iedereen aan!!

Hartelijke groeten,
Genelva Mourik.

Geachte mevrouw Boere,

Onze gasten hebben hun lof uitgesproken over de Smaragd 1 en de verzorging aan boord, het personeel, het buffet enz.

Wij sluiten ons daar graag bij aan.

Ik neem aan dat we op basis van de werkelijk gebruikte consumpties nog een afsluitend kostenoverzicht krijgen.

Met vriendelijke groeten,
Kees Walraven.

Beste Sylvia,

Het is mij een groot genoegen om nogmaals te vermelden hoe voortreffelijk jij en je staf mij en mijn gasten tijdens bovengenoemde vaartocht onderhouden hebben met jullie diensten. De gehele staf was zeer vriendelijk en dienstbereid voor allen, incl. diegenen die ook extra hulp nodig hadden. Ook de catering, t.w. de koffie met gebak, de geserveerde drankjes, het buffet, incl. dieet aanpassingen, en het ijs waren van hoog niveau: chapeau!

Het werd ook hooglijk gewaardeerd, dat de jeugd veel vrijheid gegeven werd om zich op eigen manier te vermaken, zelfs op de brug. En natuurlijk ook, dat jullie de assistentie van Tim konden accepteren achter de bar en de ijscokar!

Al met al kan ik concluderen, dat ik zeer tevreden ben over deze excursie en dat ik van allen soortgelijke positieve reacties heb ontvangen. Dus: heel veel dank voor jullie aller inzet!

Met vriendelijke groet,
Aad Schuilenburg.

Hoi Sylvia,

Hierbij stuur ik je even een leuke foto als aandenken aan ons geweldige feest. Mede door jullie harde werk en super inzet is het een geslaagde avond geworden.

Bedankt voor alle goede zorgen en het was heel leuk jou en je familie en medewerkers te mogen leren kennen. Wat kunnen jullie werken!
Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer!

Groetjes,
Marianne Hendriks.

Onze trouwdag was onvergetelijk.

Alles verliep perfect zelfs de zon liet ons niet in de steek! De service, het personeel, het schip, het eten en het feest in de avonduren, alles was werkelijk waar geweldig! Alles verliep vlekkeloos en wij en onze gasten hebben onwijs genoten!

Het contact met de partymanager hebben wij als erg prettig ervaren. Een echte aanrader voor alle (aanstaande) bruidsparen.

Met vriendelijke groet,
Familie van den Boogaart.

Contactformulier

* = verplicht