25 jaar ervaring
Persoonlijke begeleiding A-Z
Diverse opstaplocaties
Evenementen op maat
Zakelijk en privé

Bruiloften

Een trouwfeest wordt pas echt onvergetelijk wanneer u kiest voor een toptrouwlocatie: Op het water, aan boord van De Smaragd in de haven van Rotterdam. Trouwen op een schip creëert een unieke en bijzondere sfeer voor uw bruiloft. Als u droomt van een sfeervolle trouwplek, verwelkomen wij u graag aan boord.

Uw droom om te trouwen op een schip wordt werkelijkheid.

Een trouwfeest wordt pas echt onvergetelijk wanneer u kiest voor een toptrouwlocatie: op het water, aan boord van De Smaragd in de haven van Rotterdam. Trouwen op een schip creëert een unieke en bijzondere sfeer voor uw bruiloft. Als u droomt van een sfeervolle trouwplek, verwelkomen wij u graag aan boord.

Kiest u ervoor om uw trouwfeest op een van onze partyschepen te vieren, dan kiest u voor sfeer, kwaliteit en romantiek. Onze schepen zijn een unieke en betoverende toptrouwlocatie voor uw bruiloft op het water. Onze schepen zijn knus en met oog voor detail ingericht, met ruimte voor al uw gasten om te dansen, te feesten en te ontspannen.

De rol van onze partymanager bij een trouwfeest op het water
Onze partymanager staat paraat om samen met u jullie trouwfeest tot in de puntjes te plannen. De aankleding, uw culinaire wensen, het entertainment. We laten niets aan het toeval over. Zelfs de route die we varen kunt u zelf bepalen. Het draait tenslotte om uw dag. Het trouwen op het water en het vieren van uw bruiloft op onze prachtige schepen zal een herinnering zijn die u altijd bijblijft.

Beleef een culinaire ervaring op ons schip
In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over de diverse cateringmogelijkheden die we bieden voor uw trouwfeest bij ons aan boord. Zo wordt trouwen op een schip niet alleen een dag vol bijzondere momenten op het water, maar ook een culinaire reis om nooit te vergeten.

Bruiloft all-in avond arrangement

Tarieven / Menukaart
Werkwijze: U huurt het schip minimaal 2 of 3 uur. U maakt samen met de partymanager een programma voor uw evenement, of dat nou een bruiloft, personeelsfeest, vergadering, seminar of verjaardag betreft.

De schepen zijn voor allerlei festiviteiten inzetbaar. Samen met de partymanager bespreekt u uw wensen en zij zullen ervoor zorgen dat alles wordt geregeld en dat u zonder zorgen de dag kan beleven.

Om u een kleine indicatie te geven van onze tarieven ziet u hier de basistarieven. Voor meer informatie kunt u onze folder aanvragen. Email: events@smaragd2.nl

Prijzen
Smaragd 1 – 3 gebruiksuren € 1450,00 (incl. BTW)
Smaragd 2 – 3 gebruiksuren € 1275,00 (incl. BTW)

Voorbeelden van prijzen per persoon
Bruiloft arrangementen: vanaf € 17,50 per persoon

Weddingdeal

Stap in het huwelijksbootje en boek de onderstaande deal!
15:00 Ontvangst koffie en thee
15:15 Entree bruidspaar
15:30 Ceremonie
16:30 Toost en borrel (prosecco + hapjes)
17:00 Diner buffet
19:30 Koffie/thee + petit four
20:00 Feest
20:30 Openingsdans
01:00 Einde

€ 9950,-

Gebaseerd op 30 daggasten en 100 avondgasten.

Inclusief:
• Ontvangst koffie/thee
• Opstelling ceremonie
• Prosecco & Borrelplateu op de statafels
• Diner buffet
• Koffie /thee & petit four
• Binnenlands drankenpakket
• Hapjes pakket avond t.w.v. € 12,50 p.p.
• Locatiehuur
• Personeelskosten
• Drive inn show
• Opstappen Rotterdam

Het bedrag is exclusief gemeentelijk leges voor de huwelijks-voltrekking en kosten niet benoemd in het arrangement.

Impressie

Contactformulier

* = verplicht