25 jaar ervaring
Persoonlijke begeleiding A-Z
Diverse opstaplocaties
Evenementen op maat
Zakelijk en privé

Particulieren

Voor een onvergetelijk feest of een ontspannen en gezellig dagje uit kunt u vertrouwen op De Smaragd in Rotterdam. Onze ervaring en gastvrijheid zijn een garantie voor een mooie beleving. Laat ons u helpen met de organisatie en wij garanderen een ervaring die nog lang zal worden herinnerd.

Uw feest

Op onze schepen is veel mogelijk. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het vieren van uw zilveren of gouden huwelijksjubileum. Wij verwelkomen daarnaast regelmatig gasten voor het vieren van een mijlpaal, die speciale verjaardag. Verenigingen en stichtingen verzorgen dikwijls een leuke dagtocht met ouderen of zetten hun vrijwilligers in het zonnetje onder het varen.

Tijdens deze dagen is het mogelijk om het schip naar uw wens te decoreren en genieten van divers entertainment. Natuurlijk bieden we verschillende cateringopties zoals een gezellige lunch of heerlijk diner. Bij ons aan boord is veel mogelijk. Wij doen er alles aan om voor en met u een onvergetelijke dag te organiseren.

Mogelijkheden:
audiovisuele ondersteuning, ledschermen, geluidstechnicus, gastvrouwen,
styling in uw huisstijl

Maaltijdmogelijkheden:
ontbijt, lunchbuffet, walking dinner,
borrel, dinner buffet, shared dinner

Tickets

Wilt u er even tussenuit? Wilt u even iets anders of ontsnappen aan de sleur? Wilt u iets vieren met een paar mensen? Of gewoon een avond of dag ontspannen op het water? Houd onze agenda dan in de gaten. Regelmatig organiseren wij gezellige vaartochten waarvoor tickets los te koop zijn. Muziek, hapjes en drankjes, wij zorgen dat het aan niets ontbreekt. Voor meer informatie over onze huidige evenementen kunt u terecht bij de tickets.